Boeken
Isabelle van Goch
Nieuws
Reacties
Startpagina

 

Isabelle van Goch

Mijn naam is Isabelle van Goch. Ik ben geboren en getogen in Deurne. Dat is een plaats in Noord-Brabant, niet ver bij Eindhoven vandaan.

Ik ben kinderboeken gaan schrijven omdat ik het leuk vind om steeds weer nieuwe dingen te verzinnen. En met al mijn verzinsels ga ik dan aan de slag om er een verhaal van te maken En dan is het eigenlijk een beetje spelen met woorden. Welke woorden zijn grappig? Met welke zin wordt het verhaal extra spannend? En zijn de woorden niet te moeilijk? Met dat soort vragen ben ik dan bezig.

Sommigen van jullie hebben mij wel eens gevraagd hoe ik een verhaal verzin. Dat is moeilijk te beantwoorden, maar ik geloof wel dat iedereen (jij dus ook!) een talent heeft. De één kan goed zingen, de ander goed tekenen en een derde goed sporten. En ik ben goed in verhalen schrijven. Ik ben creatief en dan vooral in m’n hoofd. Het volgende boek bijvoorbeeld heb ik in grote lijnen al bedacht. Ik moet het alleen nog op papier zetten. Dat klinkt als een kleinigheid, maar daar gaat stiekem toch wel veel tijd in zitten.

Wat ik doe als ik niet schrijf? Dan doe ik leuke dingen met mijn gezin. Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van twee jongens. Pieter van 3 jaar en Tom van 1,5 jaar. En mocht ik daarnaast nog tijd overhouden, dan sta ik graag op de tennisbaan of experimenteer ik in de keuken met van alles nog wat.

Wil je nog meer van me weten, stuur dan een mailtje en dan zal ik je vragen beantwoorden.

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
  
 
 
Contact: info@isabellevangoch.nl - Uitgever: www.kok.nl